Kosár
Az Ön kosara üres. Vásárláshoz kattintson a kosárba rak gombra!
Termékek kategóriák szerint
Termékek gyártók szerint
Kiemelt ajánlatunk
18 512 Ft

Bemutatkozás

A COMTHERM és Tsa Kft 1992-ben kezdte meg a működését

 

 

Alakuláskor a társság fő tevékenysége a magyarországi gázkészülék gyártók importból, elsősorban Olaszországból származó alkatrészekkel való ellátása. Ebben az időben   évente százezres nagyságban történt gázkészülékgyártás  ( fali-, és álló kazánok, konvektorok és  gázüzemű tárolós vízmelegítő), melyekhez szükséges alkatrészeket ( kombinált gázszelep, mágnesszelep, gáznyomás szabályozó, égő- és kazánvezérlő automatika, szabályozó és határoló termosztát, hőmérő ) a  Comtherm Kft biztosította. Az EU csatlakozás előtt a gyorsabbés hatékonyabb kiszolgálás érdekében a fontosabb beszállítóinkkal közösen konszignációs raktárakat üzemeltetünk.  Az EU csatlakozás után a konszignációs raktárak helyett fokozatosan bővítettük saját készleteinket ezzel biztosítva az azonnali kiszolgálást.

Az évek folyamán fokozatosan bővítettünk kínálatunkat, ami az induláskori százas nagyságrendű mennyiségről a jelenlegi ezres mennyiségre növekedett. Ez természetesen a beszállítóink számának növekedését is jelentette. Ma már nemcsak a fent felsorolt gázkészülékek alkatrészeit forgalmazzuk, hanem egyéb készülékekhez például nagykonyhai berendezésekhez is. Továbbá az importból származó gázkészülékek pótalkatrészeinek értékesét is végezzük.

A jelenlegi telephelyünket több mint húsz éve alakítottuk ki, ahol rendelkezésre áll közel 300m2 -es magas raktár, egy ehhez kapcsolódó a vevőket kiszolgáló üzlet. Az anyagmozgatást két targoncával oldjuk meg.

A készletnyilvántartásra, raktárkezelésre és számlázásra az alakulást követően rövid időn belül számítógépes programot vezettünk be. Jelenleg a harmadik programunkat használjuk. Ez az SAP Business One program, amit 2007 év végén vásároltunk.

Az interneten is már tőbb mint tizenöt éve jelen vagyunk.  Az első web áruházunkat is az elsők között hoztuk létre. A jelenlegi web áruházunkat 2014 óta használjuk. Ez kapcsoltban van a készletnyilvántartó programunkkal, aminak az előnye, hogy az ott tárolt adatok naponta frissítésre kerülnek, továbbá a web áruházban leadott megrendelések a automatikusan létrehoznak egy rendelést  a Business One programban melyből egy kattintással számla készíthető.

A Comtherm Kft-nek két magán személy a tulajdonosa, négy fő alkalmazottja van.

Az éves árbevétel 2017-ben 340 MFt, a raktárkészlet átlagosan 100-150 MFt.

 

Tekintettel arra, hogy az áruházban közel 1200 termék szerepel a műszaki információkkal való feltöltést folyamatosan végezzük. Ezért amennyiben egyes termékeknél az adatok hiányoznak vagy nem teljesek kérjük telefonon vagy e-mailban keressenek meg bennünket.

Reméljük az új honlapunkal tovább tudtuk javítani szolgáltatásunkat.

Schütt Kornél
  ügyvezető

Gázkészülék alkatrészek kis és nagykereskedelme.

Alkatrészek:

  • Álló és fali gázkazánokhoz
  • Konvektorokhoz
  • Tárolós és átfolyós vízmelegítőkhöz
  • Blokk gázégőkhöz
  • Nagykonyhai készülékekhez

Fontosabb partnereink:

Gyártók

 

HAJDU
Hajdusági Ipari Zrt

Tárolós gázbojlerek
WAMSLER SE
Háztartástechnikai Európai Rt
Konvektorok

GASZTROMETÁL
Gép és Berendezésgyártó Zrt

Nagykonyhai készülékek
S.C. LAMPART TRADE s.r.l.
Románia
Konvektorok

TECHNORGÁZ
Energia Ipari Kft
Normál és vízteres konvektorok
DOMETIC Zrt Hűtőszekrények

Kereskedők:

LÁNGŐR Tüzeléstechnikai Szaküzlet
SALGÓ KOMFORT Kft
OPTTERM Kft
PALÓC GÁZ Kft
AEROTHERM MŰSZAKI BOLT
FOGARASI-BUDA Kft

 

 

 

A jelen honlapon található valamennyi tartalom és megjelenés, grafikai ábrázolás a Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen információk bármely formában vagy módon történő írásbeli engedélyünk nélküli felhasználása.


Adatkezelési nyilatkozat | Általános szerződési feltételek